Graag informeren wij jullie over enkele nieuwe ontwikkelingen binnen Sporthal ’t Hoge Vonder:

Sporthalbeheerder

Vanaf 1 oktober 2020 is Benno ten Thije niet langer werkzaam als beheerder binnen Stichting ’t Hoger Vonder. Benno heeft zich vele jaren met veel enthousiasme en betrokkenheid ingezet als sporthalbeheerder. Voor zijn vertrek volgt er nog een gepast afscheid.

Sporten mag weer

Met ingang van 11 augustus 2020 is de sporthal weer open voor onze gebruikers. We vragen jullie de Corona richtlijnen van het RIVM te respecteren en na te leven. In de sporthal vinden jullie alle informatie hoe om te gaan met deze maatregelen.

Kantine

De kantine zal niet meer opengesteld worden voor de verkoop van drank. De kantine wordt een centrale ruimte waar koffie, snoep- en frisdrankautomaten staan. Voor het nuttigen van een hapje en een drankje zijn jullie van harte welkom is de DSVD-kantine. Deze kantine is te bereiken via een rechtstreekse doorgang naar de DSVD-kantine. Met de verbouwing van deze doorgang zal zeer binnenkort gestart worden.

Reserveringen

Reserveringen voor het gebruik van de sporthal kan zoals gebruikelijk via ons digitale reserveringssysteem. Het huidige reserveringssysteem wordt binnenkort uitgebreid met meerdere gebruikersfunctie en werken we toe naar een onbemande sporthal. Voor alle gebruikers volgt hiervoor nog een aparte informatieavond.

We zien jullie heel graag binnenkort weer als sporter en/of toeschouwer in de sporthal.