Zalen en vergaderen

Ook voor uw vergaderingen kunt u uitstekend in de zalen van Sportcafé ‘t Hoge Vonder terecht. Hiervoor bieden wij u een aantal mogelijkheden. Wij hebben indien gewenst voor u een speciale vergaderruimte. U kunt hier indien nodig allerlei soorten apparatuur plaatsen om mee te werken (apparatuur niet aanwezig, dit kan aanvraag verzorgd worden).

Prijzen zijn op aanvraag. Sportcafé ‘t Hoge Vonder zal uiteraard voor koffie en thee zorgen. Indien gewenst kunt u uw vergadering ook uitbreiden met maaltijden van lunch tot diner. Het enige wat u hoeft te doen, is ons te vermelden hoe u het graag zou zien. Wij zullen er dan voor zorgen dat al uw wensen in vervulling gaan!

Onze zaal is tevens zeer geschikt om met uw bedrijf een BHV cursus te organiseren. Koffie, thee en de lunch kan allemaal bij ons geregeld worden.

cafe

Feesten in Sportcafé ‘t Hoge Vonder

Bij ons kunt u terecht voor feesten, partijen, verjaardagen, familie feesten, bedrijfsfeesten en andere partijen. In ons sportcafe kunt u terecht met maximaal 100 personen. Het is eventueel ook mogelijk om de sporthal af te huren.

U kunt ook voor een warm en koud buffet bij ons terecht.
U zegt het……..wij regelen het!

Sporthal ‘t Hoge Vonder heeft zeker iets leuks voor alle jarige kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

Wat is er te doen?

Een uur sporten in de sporthal, dat mag naar behoefte worden ingevuld, wordt het een voetbalpartij, volleybal, basketbal of allerlei leuke spelletjes voor de wat kleinere kinderen. Na het sporten eerst lekker drinken en dan eventueel een film kijken op de grote tv of een andere activiteit. Daarna krijgen ze lekkere Frietjes met een Frikandel of Kroket en een glas limonade, en dan na een gezellige middag, en een volle buik is het feestje afgelopen.

cafe foto

Wat zijn de voorwaarden en kosten?

Voorwaarde; minimaal 10 kinderen. De kosten zijn EUR 7 per kind. Het kinderfeestje is leuk voor meisjes en jongens, het is een compleet georganiseerd feestje met activiteiten, film, eten en drinken met chips. Kinderfeestjes kunnen gehouden worden iedere Woensdagmiddag vanaf 13.00 uur. Het feestje duurt gemiddeld zo’n 3 uur. Voor meer informatie of boekingen, kunt u bellen naar Tel: 074-2772413. U kunt ook mailen naar: info@sporthalhogevonder.nl